Loading...

Expeditie Digitale Werkomgeving

Hoe houd jij jouw frisse blik vast tijdens het thuiswerken?

Oké Mark. We blijven braaf thuis.

Door de verscherpte coronamaatregelen zijn veel inwoners van de regio weer aan huis gekluisterd. Toch is het voor velen een uitdaging, een hele dag gefocussed te werken wanneer er ook nog (jonge) kinderen thuis of huisgenoten aanwezig zijn.

Expeditie Regio Zwolle ondersteunt vanaf oktober samenwerkingen (bedrijven, verenigingen, stichtingen, etc.) die tijdens de coronacrisis zich willen blijven inzetten voor vernieuwingskracht en sociale cohesie op de digitale werkvloer.

Hoe zorgen we ervoor dat we ondanks het thuiswerken blijven vernieuwen en de frisse blik behouden? Expeditie Regio Zwolle helpt jou door de crisis heen!

magnet-me-LDcC7aCWVlo-unsplash

Waar kun jij onze hulp bij gebruiken?

Loop je tegen problemen aan tijdens het werken in een digitale werkomgeving? Ben je op zoek naar tips of inspiratie om te blijven vernieuwen in jouw bedrijf, organisatie of vereniging ondanks maatregelen? Laat het ons weten via dit contactformulier. Één van onze coaches neemt dan contact met je op!

 

 

 


Met deze tips word jij een thuiswerk-baas

Houd je aan je routine

Houd je zo veel mogelijk aan je vaste routine. Spreek met jezelf af op welke tijden je start en pauzeert. En houd je er ook aan!

Blijf scherp

Werk in blokken van één of twee uur. Zo houd je het leuk voor jezelf en voor je kat die je nu wat extra aandacht kan geven. Miauw! 

Zoomen in je onesie

Ja, je pyjama zit heerlijk. En ja, hij is warm en fluffy. Maar daardoor wil jij alleen maar op de bank hangen. Hup, kleed je om naar iets casuals!

Zorg voor jezelf

Het is al lastig genoeg; maar het daarom leuk voor jezelf! Ruim je werkplek op en kleed het gezellig aan. Ga tijdens je pauze een blokje om of volg een 10-minute workout.

Heb jij nog meer tips? Laat ze hier achter!