Loading...

Media

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk hier alle video’s, foto’s en andere impressies van de Expeditie. Laat je inspireren en doe mee!


Hackathon

Op 27 en 28 september 2019 vond de Hackathon plaats, een evenement waar initiatieven een kickstart krijgen die uiteindelijk regio Zwolle sterker maken.

Bekijk op deze pagina alle foto’s van de Hackathon, klik op de video hiernaast om de aftermovie te bekijken!

Verkenningsfase-certificaat

Expedities Een Leven Lang Leren, Vitale Leefomgeving en Technologische Innovatie draaien al een tijdje en er is belangrijke kennis opgedaan. Échte overwinningen waar we stil bij moeten staan en trots op mogen zijn! Een aantal Expeditieteams ontvingen daarom het verkenningsfase-certificaat.

Well done, Expeditieteams💙 Bekijk op deze pagina de Expeditie-voortgang met alle kennis die jij moet weten!

Scholen en ondernemers werken samen aan techniek

Het is donderdagmorgen acht uur. Het schoolplein van OBS De Vlonder in Hattem ligt er nog verlaten bij. Dat is binnen een half uur anders. Dan spelen, springen en dartelen hier veel kinderen voordat hun lessen beginnen. Binnen staan twee dozen met hagelnieuwe 3D-printers te wachten om uitgepakt en in elkaar gezet te worden. Want het openbaar onderwijs in Hattem gaat, vanuit Expeditie Regio Zwolle, van start met 3Dkanjers. Over het hoe, wat en waarom hiervan, praten we met de verschillende betrokken partijen… Klik hier om verder te lezen

Het Toekomstmakers Event

Op maandag 13 mei kwamen Toekomstmakers en Toekomstbewakers uit regio Zwolle bijeen om te stand van zaken te bespreken. Waar is regio Zwolle sterk in en waar hebben jongeren tussen 18 en 27 behoefte aan? Bekijk hiernaast de aftermovie van het evenement.

Start Expeditie Regio Zwolle

Het vorige regio congres zijn we geëindigd met de oproep om met elkaar in beweging te komen. Samen op expeditie. Om de regio Zwolle te versterken. Wil je weten hoe deze reis is verlopen afgelopen jaar? Bekijk de video!