Loading...

Technologische Innovatie in de Regio Zwolle

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

De expeditie ‘Tech Innovatie’ gaat over technologische innovatie in de Regio Zwolle. De vraagstukken die we behandelen zijn: hoe zorgen we dat de regio Zwolle technologisch innovatief blijft? En: hoe krijgen en behouden we de vestiging van technologisch innovatieve bedrijven? We stellen daarvoor een ambitieuze doelstelling: in 2030 willen we als Regio vooroplopen als het gaat om tech innovatie! Daarom is het tijd dat we op expeditie gaan.

Binnenkort verschijnen op de website meer berichten over Tech Innovatie en onze expedities. En we organiseren binnenkort een bijeenkomst voor deze expeditie. Ga je mee? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief!

[divider line_type=”No Line” custom_height=”30″]
[/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *