Loading...

De Vitale Leefomgeving van de Regio Zwolle

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”]

De expeditie ‘Vitale Leefomgeving’ gaat over wonen, werken en vrije tijd in de Regio Zwolle. Het is onze droom dat inwoners van deze regio de gelukkigste mensen van Nederland zijn. Iedereen moet in de regio kunnen vinden wat ze nodig hebben, zodat verhuizen niet noodzakelijk is en juist vestiging in de regio heel aantrekkelijk wordt. Daar gaan we aan werken én we gaan dat beter op de kaart zetten, zodat iedereen de aantrekkelijkheid van de regio ook ziet.

Binnenkort vind je op deze website meer informatie over de activiteiten in de regio en onze expedities. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

[divider line_type=”No Line” custom_height=”30″]
[/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *